Uputstvo za instaliranje skajpa

Nakon što ste Skajp program preuzeli ODAVDE i pokrenuli instalaciju Skype, na redu je da registrujete Skayjp ime i odaberete lozinku za prijavljivanje.

U prozoru koji se otvorio u polje Full Name upišite puno ime. U polje Create Skype Name upišite Skype ime po kome želite da budete prepoznatljivi na Skype. Skype ime treba da sadrži 6-32 karaktera i ne može da sadrži prored. U polje Password upišite lozinku kojom ćete sprečiti da neko drugi prostupi vašem nalogu. Lozinka mora da sadrži između 6 i 20 karaktera od kojih bar jedan mora da bude broj ili slovo ukoliko su svi ostali brojevi. U polje Repeat Password ponovo upišite lozinku koju ste upisali u prethodnom polju. U polje Email upišite svoju email adresu. obavezno upišite ispravnu email adresu pošto ćete jedino pomoću nje dibiti lozinku ukoliko je slučajno zaboravite. U polje Repeat email ponovo upišite email adresu. Nakon toga klilnite na dugme I agree - Create account.

skype_uputstvo_1

Ukoliko je sve u redu, Skype će vam kreirati nalog. Međutim može se desiti da je Skype ime koje ste upisali zauzeto. U tom slučaju će vam prikazati prozor Skype name not avelable i daće vam nekoliko predloga i polje u koje možete da upišete novo skype ime. Nakon što izaberete ime kliknite na Create account dugme koje se nalazi u desnom donjem uglu..

skype_uputstvo_2

Nakon što izaberete jedinstveno Skype ime, biće vam prikazan ekran dobrodošlice (Skype welcome screen). Ukoliko je na njemu u donjem levom uglu štikliran kvadratić u donjem levom uglu iza kog piše Show welcome screen at startup (prikaži ekran dobrodošlice na startu), kliknite na njega kako bi skinuli štikliranje, a zatim kliknite na ikonu Get started now kako bi koristili Skype.

skype_uputstvo_3

Ovim je kompletirano uputstvo za instalaciju Skype i možete preći na uputstvo za korišćenje Skype programa za telefoniranje.

<< Prethodna strana Uputstvo za instaliranje Skajpa

Vaš nalog